Maraton DHL – Ștafeta Carpaților

Conferințe de presă

Conferință de presă, 8 iunie 2017 - Brașov

Participanții Maratonului DHL Ștafeta Carpaților vor beneficia, ca în fiecare an, de cele mai bune condiții de siguranță, datorită sprijinului oferit de Primăria Brașov și Poliția Rutieră Brașov. Pentru ediția cu numărul opt, organizatorii au anunţat, in cadrul conferinţei de presă organizată la sediul Primăriei Brasov, închiderea circulației publice, pe data de 17 iunie, după cum urmează:

  1. Drumul din sectorul Predeal (Unitatea Militară) – Râșnov, DN73A, în intervalul orar 09:30 – 12:30
  2. Drumul din sectorul Râșnov - Predeal (Unitatea Militară), DN73A, în intervalul orar 09:30 – 12:30
  3. Drumul din sectorul Râșnov - Poiana Brașov, DN1E, în intervalul orar 10:00 – 17:00
  4. Drumul din sectorul Poiana Brașov – Râșnov , DN1E, în intervalul orar 10:00 – 17:00

Suntem la ediția a opta a maratonului nostru, un proiect de suflet al DHL Express România și știu că nu ar fi fost posibilă buna lui organizare fără sprijinul anual al Primăriei și Poliției Brașov. Le mulțumesc încă o dată și îi aștept la Start pe 17 iunie, cu echipe la proba de ștafetă” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România.

 „Primăria Braşov a susţinut şi va susţine, toate evenimentele sportive care implică un număr mare de oameni, pentru că noi credem că sportul de masă înseamnă oameni mai sănătoşi, iar competiţiile care au şi o componentă socială înseamnă o că acei oameni formează o comunitate, unită în baza unor principii.  Aflat la a 8-a ediție, acest maraton a devenit un eveniment sportiv de tradiție, care completează unul din obiectivele noastre majore, acela de a dezvolta sportul de masă. Iar componenta caritabilă a maratonului a fost dintotdeauna un plus, mai ales că, şi în acest an, fondurile colectate vor fi utilizate pentru sprijini sportivii paralimpici. Sper ca și prin implicarea brașovenilor, acest sprijin să fie unul vizibil și să conteze” a declarat George Scripcaru - Primarul Braşovului.

 “Mă bucur să fim parteneri la acest eveniment important unde pe lângă mișcare și voie bună, încercăm să convingem un număr cât mai mare de alergători să ne doneze kilometrii pentru proiectul de Responsabilitate Socială al Adecco România, Win4Youth. Programul Win4Youth reprezintă principalul eveniment de CSR al Adecco Group. Programul implică realizarea unor activități sportive care se cuantifică kilometric. Fiecare kilometru, ulterior este transformat într-o sumă de bani ce este donată unor fundații caritabile. Succes tuturor participanților și abia aștept să-i întâlnesc la start  și să ne bucurăm de tot ce înseamnă cuvântul SPORT, adică bucurie, socializare, networking” a declarat Gabriela Szabo, CSR & Public Affairs Manager Adecco România.

 „Pentru mine sportul înseamnă „condamnare la viață” și spun asta cu bucurie. Îi datorez lui ceea ce am devenit acum, un sportiv care nu încetează să își depășească limitele. Mulțumesc pe această cale participanților la maratonul DHL Ștafeta Carpaților. Datorită lor, sportivii paralimpici beneficiază de fonduri pentru antrenamente și pot continua să doboare recorduri” a declarat Marius Mocanu, sportiv paralimpic.

 

Conferință de presă, 14 martie 2017 - Bucuresti

Maratonul DHL Ștafeta Carpaților este un eveniment aflat la a opta ediție, devenind unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen din România, care câștigă participanti si sustinatori noi cu fiecare an.

Conferința de presă a avut loc anul acesta la Hard Rock Café (București), pe 14 martie 2017.În cadrul conferinţei au vorbit Daniel Kearvell - Managing Director DHL Express România, Sally Wood Lamont - preşedintele Comitetului Național Paralimpic, Constantina Diță - singura atletă din România care a obţinut titlul olimpic la maraton, câștigătoarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, organizator Bucharest International 10K și ambasador al maratonului DHL, Carmen Brumă - susținător al evenimentului, Sonia Argint Ionescu - susținător al evenimentului, dr. Șerban Damian - nutriționist sportiv și președintele RO Club Marathon, Miodrag Belodedici si Andreea Raducan.

 Și în acest an, numeroase persoane publice, sportivi si vedete, susțin evenimentul. “Dacă vrei să miști lumea, începe cu tine!” spun toți cei care au decis să se alăture ediției din acest an.

Printre susținătorii ediției 2017 a maratonului se găsesc Constantina Diță, Andreea Răducan, Monica Roșu, Miodrag Belodedici, Sonia Argint Ionescu, Carmen Brumă, Eli Roman, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Șerban Damian, Andrei Rosu  şi George Baltă.

 Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, unul dintre cele mai îndrăgite evenimente de alergare montană din România, oferă participanților un traseu unic, precum și bucuria de a susține performanța sportivilor paralimpici români.

Galerie