Maraton DHL – Ștafeta Carpaților

Editia 2014

  • 800 PARTICIPANŢI ÎNSCRIŞI ÎN 2014 (cea de-a cincea ediţie a Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor)
  • 1000 de persoane, sustinatori si partneneri prezenti la eveniment

• 10.000 de Euro s-au strâns din participarea dumneavoastră și din donaţii separate şi au fost donați Asociaţiei Salvaţi Copiii pentru implementarea de programe educaţionale pe tema prevenirii şi descurajării consumului de droguri şi alcool în rândul copiilor şi al adolescenţilor.

Între octombrie şi decembrie 2014, proiectul de Educaţie sanitară  a fost implementat în şcoli şi licee din următoarele oraşe: Argeş, Braşov, Bucureşti, Caraş-Severin, Constanţa, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Neamţ, Suceava, Timiş, Vaslui. Un număr de 250 de voluntari au lucrat îndeaproape cu grupuri de copii din şcoli şi licee. Aproximativ 8000 de copii din 250 de şcoli din Bucureşti şi alte oraşe despre importanţa unui stil de viaţă sănătos  şi a sportului. Scopul acestui proiect este de a informa aproximativ 8000 de copii din 250 de şcoli din Bucureşti şi alte oraşe despre importanţa unui stil de viaţă sănătos  şi a sportului.

Ediţia din 2014 a beneficiat de sprijinul jurnaliştilor şi a mai multor persoane publice: Andreea Marin, Șerban Damian, Monica Iagăr, care au avut câte o echipă prezentă la startul competiţiei.

Galerie